U PETAK POČINJE TREĆI SARAJEVO BEER FESTIVAL

Pivopije će do kasno u noć zabavljati Cubismo, Let 3, Bombaj štampa, Bad Copy, TFB, Majke...

DEPO CLUBBING 29.05.14, 10:15h

Pivopije će do kasno u noć zabavljati Cubismo, Let 3, Bombaj štampa, Bad Copy, TFB, Majke...
Još su samo dva dana ostala do početka najvećeg muzičkog festivala u Bosni i Hercegovini, a organizatori najavljuju odličnu trodnevnu zabavu.


Festival će biti otvoren u petak od 18 sati, a zvanično otvaranje je u 20:30 sati koncertom grupe Cubismo. Naredna dva dana, festivalske kapije će se otvarati u 15 sati, a posjetioci će moći besplatno ući do 18 sati i sudjelovati u brojnim pivopijskim takmičarskim igrama osiguranim od strane sponzora.

 

Kako je ranije najavljeno, uz podršku načelnika Općine Centar, koncerti će trajati do dva sata ujutro s ciljem promovisanja i širenja turističke ponude grada Sarajeva, pa se sugrađani pozivaju na razumijevanje u slučaju glasne muzike.

 

Treći Sarajevo Beer Festival održat će se od 30. maja do 1. juna na otvorenom dijelu Olimpijske dvorane Zetra, a pripreme su u toku kako bi sve bilo spremno za početak. Na Festivalu će 20 pivara učesnica izlagati 40 vrsta svojih proizvoda, uz ponudu predstavnika mesne i duhanske industrije. U sklopu muzičkog programa nastupit će Cubismo, Let 3, Bombaj štampa (30.5.), Bad Copy, Letu Štuke, TBF (31.5.), Majke i Magnifico (1.6.).

 

Jednodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od sedam KM, a trodnevni paket po cijeni od 15 KM u Café baru Opera, BKC-u i na platou Skenderija.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

BLIN
KOMENTARI