NOVA TEORIJA O NESTANKU BOEINGA 777

Otkud toliko inženjera američke firme 'Freescale' na letu MH370: Je li ovaj čovjek kriv za nestanak aviona?!

Arhiva 28.03.14, 14:16h

Misterij oko nestalog malezijskog zrakoplova raste iz dana u dan te prolazi kroz sve više tajanstvene šutnje. Najnovija nagađanja u centar pažnje stavljaju milijardera Jacoba Rothschilda.

Jacob RothschildIako je trenutno najaktualnije pitanje kako je i gdje pao nestali malezijski avion MH370, malo ko pridaje pažnju tome ko je u njemu letio.

A kad se pogleda sastav putnika, vidi se kako je među putnicima bilo i 20 inženjera američke tehnološke kompanije Freescale Semiconductor, koja se već 50 godina bavi razvojem mikroprocesora, senzora i druge tehnologije.

Nova teorija zavjere vezana je upravo uz njih 20 i njihovog kolegu Jacoba Rothschilda koji je zapravo njihovom smrću postao jedini vlasnik patenta navjerovatnog mikročipa KL-03 za koji se tvrdi kako će služiti za elektronsko ratovanje.

Jacob Rothschild (77) je britanski multimilijarder, navodni član masona i prikriveni vođa svijeta. Neki mediji pišu kako je upravo Rothschild iskoristio malezijsku aviokompaniju kako bi se riješio suvlasnika tog mikročipa te postao njegov jedini vlasnik.

Nakon ove konstatacije, odmah su se počela postavljati pitanja - zašto toliko mnogo Freescaleovih inženjera putuje zajedno... Gdje su krenuli... Jesu li oni razlog nestanka aviona... Jesu li imali vrijedne informacije zbog kojih je zrakoplov otet... Jesu li znali neke tehnološke tajne...

Nakon svih ovih pitanja, čini nam se kao da je riječ o scenariju nekog hollywoodskog trilera. No, je li u pitanju teorija zavjere ili samo nazaobilazna realnost, još uvijek se ne zna jer zrakoplov nije pronađen.

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)