ENERGIČNA KOMPOZICIJA

'Jači od iskušenja': Stižu nova pjesma i novi spot Nermina Puškara

Showbizz 24.04.24, 19:37h

'Jači od iskušenja': Stižu nova pjesma i novi spot Nermina Puškara
Muziku i tekst potpisuje Nermin Puškar, a aranžman je radio zajedno sa muzičkim producentom Mahirom Sarihodžićem

 

 

Nakon uspješnih singlova "Savršeno" i "Ti si na redu", Nermin Puškar predstavlja novu pjesmu.
 

"Jači od iskušenja" novi je singl Nermina Puškara i benda Rogati iz Novog Sada, kojeg predvodi cijenjeni gitarista i kantautor Branko Koprivica. Muziku i tekst potpisuje Nermin Puškar, a aranžman je radio zajedno sa muzičkim producentom Mahirom Sarihodžićem. Pjesma je snimljena u As studioton u Beogradu i Long play studiju u Ljubljani.  


Sinergija banda i prepoznatljivog vokala već u prvim taktovima naglašava da se radi o energičnoj kompoziciji sa snažnom životnom porukom. A etno motivi prepoznatljivog zvuka kavala, koji je odsvirao Dino Murtezani, unose svježinu u Nerminov autentični izražaj. 


Bubanj je odsvirao Vukašin Bakić (Rogati), bas Krešimir Tomec, klavir Nenad Paunović (Rogati), a za gitare su se pobrinuli Branko Koprivica i Nermin Puškar.


Autor video spota je poznati BiH/SLO višestruko nagrađivani režiser Slobodan Maksimović koji u ulozi scenariste i režisera, uz direktora fotografije Petra Perunovića, donosi upečatljiv i jedinstven video spot koji je snimljen u filmskom studiju u Ljubljani.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI