'uhapšena u akciji Black Tie 2'

Influenserica Adna Helić nedavno objavljivala slike iz luksuznog Resorta: Falio mi je vitamin D pa sam rezervisala karte za Dubai

Hronika 24.04.24, 10:49h

Influenserica Adna Helić nedavno objavljivala slike iz luksuznog Resorta: Falio mi je vitamin D pa sam rezervisala karte za Dubai
Helić je ovdašnja javnost upoznala kada je bahatom vožnjom kroz naseljeno područje gdje je ograničenje 50, vozila 108 km/h, a uz to je snimak podijelila i na društvenim mrežama

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo u  saopćenju je navelo da je epilog akcije “Black Tie 2” 23 uhapšene osobe.

 

Na više od 30 lokacija na području Kantona Sarajevo izvršeni su pretresi stambenih objekata, motornih vozila, te prostora pravnih subjekata. Pronađena je i izuzeta značajna količina predmeta od interesa traženih Naredbom Suda Bosne i Hercegovine.

 

Kako su mediji otkrili, poznata su neka od imena uhapšenih. 29-godišnja influenserica iz Gračanice Adna Helić je jedna od njih. Pripadnici SIPA-e su tokom jučerašnjeg dana pretresali njen kozmetički salon, da bi je na kraju priveli na saslušanje.

 

 

Helić je ovdašnja javnost upoznala kada je bahatom vožnjom kroz naseljeno područje gdje je ograničenje 50, vozila 108 km/h, a uz to je snimak podijelila i na društvenim mrežama. 

 

Nju na Instagramu prati 180 hiljada ljudi, a nerijetko ističe život na “visokoj nozi” – brendirana garderoba, putovanja i sl.

 

 

Nedavno je objavila i fotografije iz luksuznog Address Beach Resorta iz Dubaija, gdje je cijena noćenja za dvije osobe preko 1500 KM.

 

- Falio mi je vitamin D, pa sam rezervisala karte za Dubai -  napisala je u opisu fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adna Helić (@adnahelic)

 

 

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI